O nama

HIDROSAN GRADNJA d.o.o. tvrtka je sa dugogodišnjim iskustvom u izvođenju svih vrsta hidroizolacija u graditeljstvu, naročito krovnih pokrova ravnih krovova, od faze planiranja, projektiranja, izrade troškovnika, preko dobave materijala, do izvođenja radova. U radu koristimo najsuvremeniju opremu i tehnološki nove materijale, zanimljive kako s tehničke, tako i s komercijalne strane.

Dugogodišnje iskustvo i stručni djelatnici osnova su na kojoj gradimo kvalitetu u svim područjima našeg rada. Licencirani smo izvođači vodećih svjetskih proizvođača krovnih folija kao što su Sarnafil, Sika-Trocal, Imper-Italia, Protan, a zahvaljujući međusobnom povjerenju i provjerenoj kvaliteti dajemo i jamstvo na izvedene radove i materijal u trajanju od deset i više godina, uz apsolutno poštivanje ugovorenih rokova.

Hidrosan ekipa
Certifikati

Posebno želimo istaknuti i izvedbu zelenog krova odnosno krovnog vrta kao završnog sloja u funkciji kako vraćanja prirodi dijela površine oduzetog samom gradnjom, tako i zaštite i podizanja kvalitete same krovne izolacije. Za te smo radove razvili vlastiti sistem HIDROGREEN zeleni krovovi. Zahvaljujući tome možemo ponuditi rješenja za sve vrste zelenih krovova i krovnih vrtova već kod projektiranja, a garantirati vrhunsku kvalitetu kod izvođenja. Radove izvodimo u svim područjima Hrvatske.

Reference

Referentni radovi

Pogledajte naše referentne radove i uvjerite u zadovoljstvo naših klijenata

Sve reference

Kontakt

Imate projekt za nas?

Dugogodišnje iskustvo i stručni djelatnici osnova su na kojoj gradimo kvalitetu u svim područjima našeg rada.

Pošaljite upit

Hidrogreen

Zeleni krovovi

Posebno želimo istaknuti i izvedbu zelenog krova odnosno krovnog vrta kao završnog sloja u funkciji kako vraćanja prirodi dijela površine oduzetog samom gradnjom, tako i zaštite i podizanja kvalitete same krovne izolacije.

Saznaj više